Oppdatert

Skilt og merking av bygg

Våre bygninger og butikker må være godt skiltet. Bygningene er eid av Felleskjøpet Rogaland Agder, og BondeKompaniet er butikk-konseptet vårt. Vi må derfor være bevisste på hvilke skilter vi velger og hvordan disse blir plassert. Det samme gjelder annen merking som folie, samt aktiv bruk av maling for å farge større felter med våre profilfarger. BondeKompaniet skiltene skal fange kunders oppmerksomhet og lede dem til butikken, mens Felleskjøpet Rogaland Agder skal signalisere eierskapet til bygningen.

Felleskjøpet Rogaland Agder

De fysiske butikkene skiltes med BondeKompaniet-logo og med Felleskjøpet Rogaland Agder-logo. Her benyttes begge merkevarer for å ivareta kjennskapen til Felleskjøpet og for å trygge kunden med en innarbeidet avsenderidentitet. Hovedkontoret skiltes med Felleskjøpet Rogaland Agder-logo.

FKRA og Bonde Kompaniet Fasade 01

BondeKompaniet

De fysiske butikkene skiltes med BondeKompaniet-logo og med Felleskjøpet Rogaland Agder-logo. Her benyttes begge merkevarer for å ivareta kjennskapen til Felleskjøpet og for å trygge kunden med en innarbeidet avsenderidentitet.

121010933 2088305841299925 7942090120206509929 n 1